روند گرفتن وقت سفارت آمریکا:
برای گرفتن وقت سفارت آمریکا تقریبا تمامی متقاضیان دریافت ویزای ایالات متحده امریکا، باید پیش از هر چیز اقدام به تکمیل اپلیکیشن فرم و تعیین وقت مصاحبه نمایند.
فاصله زمانی تا اولین وقت موجود، با توجه به تعداد متقاضیان دریافت ویزا و محدودیت پذیرش کنسولگری موردنظر متغیر است. گاهی می توان برای روز بعد وقت مصاحبه دریافت کرد و گاهی وقت های سفارت تا چندین ماه پر شده است .
نوع ویزای موردتقاضا نیز در پروسه دریافت وقت دخیل می باشد، در زیر ویزاهایی که وقت سفارت یکسان دارند گروه بندی شده اند:
گروه اول: پیکاپ ویزا توریستی، دیدار اقوام، کاری، شرکت در کنگره، درمان پزشکی
گروه دوم: پیکاپ ویزا دانشجویی و فرصت مطالعاتی
گروه سوم: پیکاپ ویزا نامزدی و سرمایه گذاری
گروه چهارم: متقاضیان دریافت گرین کارت و سیتیزن های امریکا
معمولا اولین وقت موجود برای متقاضین دریافت ویزای گروه دوم و چهارم نزدیک تر از سایر گروه ها می باشد.

مدارک مورد نیاز برای پیکاپ پاسپورت آمریکا 

*ویزا های توریستی: اصل پاسپورت+ برگه زرد+ CONFIRMATION DS 160
*ویزاهای دانشجویی : اصل پاسپورت+ برگه زرد+ کپی I20+ CONFIRMATION PAGE DS 160
*ویزاهای کاری: اصل پاسپورت+ کپی دعوتنامه شغلی
*ویزاهای سال 2012 به قبل: اصل پاسپورت+ اصل برگه زرد یا صورتی FILE NOMBER

مدت زمان آماده شدن پرونده ها بین 1 تا 2 هفته کاری متغیر است


هر شخص پس از اتمام مصاحبه با سفارت آمریکا ممکن است موفق به اخذ یکی از برگه های زیر شود:
*برگه سفید:
نشان دهنده این است که فرد در همان روز مصاحبه reject شده است.
*برگه زرد:
احتمال ویزا دهی حدود 70 % است. در این حالت شخص مصاحبه شونده باید به وسیله شماره ثبت شده بر روی برگه زرد و یا کد DS 160 پروسه FBI CHECK خود را پیگیری نماید. هنگامی که این پروسه به آخر رسید .سفارت اجازه پیکاپ را برای مسافر صادر می کند.
*برگه صورتی:
دارندگان برگه صورتی باید هر چه زودتر (حد اکثر 1 ماه پس از تاریخ مصاحبه) برای پیکاپ اقدام کنند. البته فرصتی 90 روزه به این افراد داده می شود . در صورت دیر کرد در ارسال پاسپورت ممکن است پاسپورت با برگه زرد برگردد. همین زمان برای دارندگان برگه زرد پس از CLEARANCE لحاظ شده است. در این مرحله مسافر باید حضورا برای تحویل پاسپورت به سفارت مراجعه کند و یا از طریق شرکت های مربوطه اقدام به پیکاپ کند. تمال ویزا دهی 95 % است و بنا بر صلاحدید سفارت نیازی به FBI CHECK نیست.

تکمیل فرم درخواست ویزا DS-160 به صورت آنلاین

هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد. در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید 5*5 با رزولوشن 600*600 پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.


تعیین قرارملاقات

هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.


آمادگی برای حضور درمصاحبه

پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید.

 

هزینه نوع فرایند
60$ +160$ وقت سفارت آمریکا در دبی
40 هزار تومان تکمیل فرم DS
260$ وقت سفارت آمریکا در آلمان
100 هزار تومان تعیین وقت معاینه
SERVICE FEE + 60 $ پرداخت SERVICE FEE

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایالات متحده امریکا:

*برگه تعیین وقت ملاقات Appointment Confirmation

*تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page

*اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و پاسپورت های قبلی

*دو قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید (طبق قانون کلی امریکا می باید خط رویش مو و گوشها در عکس پیدا باشد، اما دراین امر برای زنان مسلمان محجبه استثنا وجود دارد.)

*مدارک شخصی متقاضی شامل اصل و ترجمه شناسنامه، کارت ملی مدارک مالی شامل پرینت شش ماهه حساب و نامه تمکن به لاتین ممهور به مهر امور بین الملل بانک مربوطه Bank Statement

*مدارک شغلی شامل ترجمه گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، روزنامه رسمی شرکت، آگهی تغییرات و تصمیمات، فیش حقوقی و سوابق بیمه، پروانه مطب یا بهره وری، جوازکسب، نامه اتحادیه اصناف و ...

*اصل دعوتنامه یا رزرواسیون هتل

*اصل و ترجمه سند ملکی

*اصل و ترجمه سند ازدواج یا طلاق نامه

*کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان)

*گواهی عدم سوء پیشینه

*گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات (مخصوص دانشجویان)