معرفی ویزای چین

پرچم چین

برای اخذ ویزای چین به حضور فیزیکی مسافر در سفارت و یا مصاحبه نیازی نیست . اصل پاسپورت و عکس و تمکن مالی تنها مدارکی هستن که مسافر برای ویزای چین احتیاج دارد . ویزای توریستی چین 30 روزه و در داخل پاسپورت مسافر درج می شود . 

انواع ویزای چین

نوع ویزا مبلغ ویزا زمان لازم برای صدورویزا مدت اعتبار مدت اقامت
توریستی گروهی عادی 95 دلار 10 روزکاری ......... 1 ماه

مدارک مورد نیاز ویزای چین

  • اصل پاسپورت(داشتن 3 صفحه خالی الزامیست)
  • 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک
  • تمکن مالی به لاتین حداقل موجودی 100 میلیون ریال
  • برای اخذ ویزای گروهی 5 نفرمدارک ویزای ورود به چین حضور 3 نفر به بالا الزامیست .
  • تمامی اقامت های ویزای انفرادی چین 1ماه می باشد و اعتبار ویزاها 1 و 2 ماه است .

دانلود فرم چین

 

ادرس سفارت چین

آدرس سفارت چین

خدمات مانی گشت

  • خدمات کامل ویزاچین
  • رزروهتل چین
  • بلیط هواپیما چین(تمامی ایرلاین ها)
  • تورهای تفریحی
  • تورهای نمایشگاهی