پرچم ویتنام

به زودی...  

انواع ویزای ویتنام

نوع ویزا مبلغ ویزا زمان لازم برای صدورویزا مدت اعتبار مدت اقامت
توریستی 180 دلار 14 روز  1 ماه ...

مدارک مورد نیاز ویزای ویتنام

  • پاسپورت
  • 2 قطعه عکس 4*3 
  • کپی شناسنامه و کارت ملی
  • موجودی حساب بالای 7 میلیون تومان
  • بلیط و واچر هتل

دانلود فرم ویتنام

 

ادرس سفارت ویتنام

آدرس سفارت ویتنام

خدمات مانی گشت

  • خدمات کامل ویزاویتنام
  • رزروهتل ویتنام
  • بلیط هواپیما ویتنام (تمامی ایرلاین ها)
  • تورهای تفریحی
  • تورهای نمایشگاهی