معرفی ویزای اندونزی

پرچم اندونزی

ویزای اندونزی به مسافرانی تعلق می گیرد که به قصد بازدید و گردش میخواهند به این کشور سفر کنند . کسانی که موفق به اخذ ویزای توریستی اندونزی می شوند اجازه کار و اقامت بیشتر از زمان اعتبار ویزا را ندارند . فرایند اخذ ویزا توسط سفارت اندونزی در ایران صورت می گیرد .  مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. جهت تقاضای ویزا اندونزی مصاحبه انجام نمی گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست. ویزا تنها در قالب بلیط هتل صادر می شود . 

انواع ویزای اندونزی

نوع ویزا مبلغ ویزا زمان لازم برای صدورویزا مدت اعتبار مدت اقامت
توریستی عادی 60$ 5 روز کاری یک ماه 14 روز

مدارک مورد نیاز ویزای اندونزی

  •  اصل پاسپورت
  • کپی کارت ملی
  • کپی شناسنامه(تمام صفحات)
  • 2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که تاره گرفته شده باشد .
  • نامه تمکن مالی یا گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی  با حداقل موجودی 10 میلیون تومان برای هر نفر .

دانلود فرم اندونزی

 

ادرس سفارت اندونزی

آدرس سفارت اندونزی

خدمات مانی گشت

  • خدمات ویزای اندونزی
  • رزرو هتل
  • بلیط هواپیمای اندونزی
  • توربالی